Певицата Бритни Спиърс се омъжи за дългогодишния си партньор Сам Асгари в Южна Калифорния,

...
Певицата Бритни Спиърс се омъжи за дългогодишния си партньор Сам Асгари в Южна Калифорния,
Коментари Харесай

Бритни Спиърс тъкмо се освободи от попечителството на баща си и се омъжи

Певицата Бритни Спиърс се омъжи за дългогодишния си партньор Сам Асгари в Южна Калифорния, съобщи Асошиейтед прес. 
Церемонията се състоя месеци откакто поп звездата се освободи от дългогодишното настойничество на татко си, съобщи Дарик. 
 
Представителят на Асгари Брендън Коен удостовери сватбата на двойката. " Много съм разчувствуван, че този ден пристигна и те към този момент са женени. Знам, че той от дълго време искаше това. Сам е толкоз грижлив и оказващ поддръжка на всяка стъпка от пътя ", сподели Коен.
 
Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха девет месеца откакто оповестиха годежа си и близо седем месеца откакто певицата извоюва свободата си от попечителството на татко си. Докато се бореше в съда да постави завършек на настойничеството, което контролираше доста аспекти от живота й, Спиърс изрази желанието си да се омъжи за Сам Асгари и да има деца.

Изпълнителката оповести при започване на годината, че е бременна. През март Бритни Спиърс заяви, че е изгубила бебето. 

Спиърс и Асгари се срещнаха през 2016 година на фотосите за клипа към песента ѝ " Slumber Party ".
 
Сватбеният ден не мина без непредвидена драма - първият брачен партньор на певицата беше задържан, откакто се опита да го провали. 

Капитан Камерън Хендерсън от шерифската работа на окръг Вентура сподели, че служителите на реда са се отзовали на сигнал за нелегално навлизане след 14:00 часа локално време в четвъртък. По думите му първият брачен партньор на поп певицата, Джейсън Александър, е бил арестуван на мястото на церемонията.

Хендерсън добави, че Александър е бил задържан, откакто чиновниците на реда са забелязали, че има заповед за задържането му в различен окръг.
Джейсън Александър се включи онлайн в Инстаграм, когато се приближи до защитата на събитието. Предавайки от съвсем празна, само че украсена стая, той съобщи, че Спиърс го е поканила.

" Тя е моята първа и единствена брачна половинка ", сподели Александър, който за малко беше женен за Бритни Спиърс - негова другарка от детството, през 2014 година Бракът им продължи единствено 55 часа.
         
Поп звездата преди този момент беше омъжена за Кевин Федърлайн, от който има двама сина на 14 и 15 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР